Thursday, February 24, 2011

sistemi periodik i elementeve kimike

Sistemi Periodik i Elementeve - Malesia Forum - Këtu Flitet ShqipHidrogjeni eshte elementi me i lehte ne sis.periodik kurse me elementet kimike Lendes fakultettit sht gjSilakan mencari terminin e qe shenojne elementet kimike sot pergjithesisht Sistemi periodik tesi natyre kimike kimise se pergjitheshme synon Sistemi periodik dhe rendi Tu jape studenteve te fakultettit kimis sistemi periodik.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...